dimarts, 14 de juny del 2016

Som en Marxa... cap a Grècia!

Aquest passat diumenge va iniciar el seu recorregut des de Berga la Columna de Llevant de la Marxa Som, una marxa que, amb quatre columnes, recorrerà aquests mesos de juny i juliol les comarques del Principat fins a trobar-se, finalment, totes elles a Montserrat el dia 31 de juliol.


El dissabte a la tarda es van rebre als participants i es van fer una sèrie d'actes a la plaça de Sant Joan de Berga: actuació dels Castellers de Berga, lectura del manifest, parlaments, exercicis de democràcia participativa, sopar i... una mica de música i ball. És aquí on la BFT va col·laborar amb els organitzadors de la marxa. També van tocar els amics de Tocdeflok. Aquí ens teniu tocant plegats!


L'endemà la columna sortí de Berga per fer la seva primera etapa: Berga-Borredà. Que vagi bé la marxa amics! 


I aquest proper dissabte podeu venir als actes que sota el títol "Un tast de Grècia" es faran al local dels Castellers de Berga (Cinema Catalunya). Hi haurà de tot: jocs, xerrades, sopar i...


... música! A partir de les 10 del vespre actuarem els de la BFT amb un passeig per la Mediterrània amb cançons i danses d'aquí i d'arreu. Si voleu ballar sardanes, jotes, boleros, xotis... però també corentes, kolos, borrèies, cercles, xampanyes... ja ho sabeu. A les 10!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada