divendres, 3 de juny del 2016

La Selva Florida

El passat 14 de maig vam ser a La Selva de Mar, un preciós poble a tocar de Port de la Selva, a l'Alt Empordà, convidats per alegrar una mica la tarda en els actes de La Selva Florida. Les flors, com s'endevina, eren les protagonistes del cap de setmana i la gent havia guarnit les cases i espais de la vila amb elements florals.


Vam arribar-hi una mica abans de l'hora de dinar, la qual cosa encara ens va permetre gaudir una mica de la fira que hi havia instal·lada al pati de les antigues escoles, ara convertides en espai social. Verdures, artesania, formatges, ostres... Vam comprar formatges (per cert, molt bons i un molt bon preu), algun dels quals va ser menjat allà mateix acompanyant la cerveseta de l'aperitiu. I ostres!


Allà mateix a les escoles vam dinar. Vam degustar un menú pensat expressament per a celebrar la diada: cassoletes amb crema d'ortigues i formatge,
amanida florida,


 carpaccio de magret d'ànec amb gelat de foie i flors silvestres, flors de saüc arrebossades... 


Al moment del cafè el centre es va anar animant amb l'arribada de gent que ja es preparava per veure en comunitat l'últim partit de la lliga de futbol. Vam anar a la plaça a preparar-ho tot i ja vam sospitar que, coincidint la nostra actuació amb el partit, no seria gaire nombrós el públic. I és veritat. Érem pocs, però balladors.


La Su i la Kajol animaven la plaça amb l'ajut de la Laura, una de les organitzadores. Vam anar fent balls diversos i, tot i la manca d'efectius (faltaven uns quants músics), vam sortir-ne contents.


Després de recollir-ho tot encara vam tenir el privilegi de gaudir d'un guiatge pel poble.


Vam veure les torres de defensa, el safareig i racons tranquils sota l'ombra de grans lledoners. I un cop retornats a la plaça ens vam asseure a la terrassa i vam fer un mossec abans de prendre el camí cap a Berga.


Un dia, doncs, molt agradable. Des de la BFT volem donar les gràcies als organitzadors que tan bé ens van tractar, especialment a la Laura i a la noia (de la qual, ho sentim, però no recordem el nom) que ens va fer el guiatge. Us esperem al Berguedà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada