dimecres, 22 de juny del 2016

Anem de revetlla!

Ja tenim l'estiu aquí! I per donar-li la benvinguda celebrarem, com en anys anteriors, la revetlla de Sant Joan. Enguany, com fa dos anys, ho tornarem a fer al Castell de Berga on hi haurà ballaruca des de les 10 del vespre. Abans farem un soparet on cadascú portarà el que més li plagui i ho compartirem. Procureu que no falti la coca i el cava! També tindrem enguany una bona foguera que encendrem amb la flama del Canigó. Aquí teniu els diferents actes que es faran a Berga per a celebrar-ho.


Apa, si voleu una revetlla sense estridències però amb tota la màgia que es mereix la nit de Sant Joan, ja ho sabeu. Cap al castell!!


I dissabte passat al vespre vam col·laborar amb els actes que organitzaven els Castellers de Berga per recollir diners per al seu viatge a Grècia. Sincerament, vam trobar a faltar una mica mes de participació dels castellers però la vetllada va ser molt agradable i hem d'agrair la feina feta pels organitzadors. Nosaltres ens ho vam passar, com sempre, molt bé i vam tenir l'oportunitat d'incorporar unes quantes danses i cançons que fins aleshores encara no havíem interpretat i que ja passen a engruixir el nostre ja força extens repertori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada