dilluns, 12 d’octubre del 2015

Temps i bolets

Dos elements que voldríem que omplissin els nostres cistells i que han estat els responsables de les nostres darreres "actuacions". Pel que fa als bolets, vam tocar a la plaça de Sant Joan la tarda del dissabte dia 3 dins dels actes de la Berga Bolet. Vam començar fent una mica de passacarrers pel carrer Major i després ja ens vam col·locar a la plaça. No era el lloc més convenient per animar la gent a ballar ja que l'espai era ocupat per les taules i les cadires del Negre i, per tant, vam decidir fer una mena de música d'ambient. I prou contents que en vam quedar.


I aquest passat dissabte vam col·laborar amb la gent del Banc del Temps del Berguedà en la Gratifira que van muntar a Berga. A les 12 vam tocar durant una estoneta a la plaça del Forn. De gent, no gaire. Però vam poder tornar a comprovar que l'espai és un dels més acollidors per a propostes com la que fem nosaltres. Cal recuperar aquest espai i fer que passi de ser un aparcament a ser un espai viu.


I de cara al proper cap de setmana tenim actuació doble. Per una banda dissabte al vespre toquem al carrer del Balç de Berga dins dels actes de celebració del 16è aniversari del Casal Panxo. Serà a partir de quarts d'11. La ballaruca està garantida.


I si no podeu venir dissabte o bé no en teniu prou, diumenge a les 5 de la tarda, dins dels actes de la Festa de Sant Galderic (patró de la pagesia catalana), tocarem al local social i cultural que l'associació de veïns de Graugés té a tocar del llac.


Si no balleu no serà per manca d'oportunitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada