dissabte, 31 d’octubre del 2015

Que ve el Belda!

Prepareu-vos canalla que aquest proper dissabte comencen els tan esperats tallers de la BFT. Fins al moment present la tasca de la nostra associació s'ha centrat en dinamitzar el ball folk a la comarca i en divulgar algunes músiques, danses i cançons del Berguedà. Aquest cap de setmana vinent fem un pas més enllà i iniciem un cicle de tallers que esperem que tinguin una constant continuïtat. I el primer taller està destinat a les rumbes i ens l'oferirà l'infatigable Carles Belda que ens presentarà el seu darrer treball "24 rumbes per a diatònic". Malgrat que el diatònic serà l'instrument estrella, el taller és obert a tota mena d'instruments.


Si hi esteu interessats tingueu present que el farem de 4 a 7 de tarda a l'Hotel d'Entitats de Berga (antic Centre Cívic). El taller és gratuït per a sòcies i socis de la BFT i té un preu de 10 € per a aquelles persones que no tenen aquesta sort (que no cal dir poden capgirar associant-se a la nostra entitat aquell mateix dia i gaudint des d'aquell mateix moment de tots els privilegis que això comporta!).

I si després del taller teniu ganes de ballar-la podeu pujar amb nosaltres a La Nou on animarem el ball de després del sopar que organitzen els veïns per la Festa Major de Sant Martí.


Ahir al vespre hi va haver sessió de ball folk a La General, força concorreguda. I això que la colleta dels bastoners que acostuma a deixar-se caure entrat el ball (i el seu graller-nostre clarinetista!), ahir eren fora, que actuen aquest cap de setmana a Cocentaina (socarrats també, com els de Xàtiva). Bé, la qüestió és que la cosa va anar molt bé i que els balladors se'n van fer un fart de ballar borrèies de dos temps gràcies a les indicacions precises que donava en Sergi de l'Oca Rosa, a qui esperem tornar a veure aviat. Borrèies i més coses van ballar, no cal dir-ho. 


I els músics, també contents. Com sempre que hi ha gent amb ganes de ballar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada