diumenge, 3 de febrer del 2019

Taller de borreies

Encetem el mes de febrer amb un taller d'acordió que ens aproparà la música i la dansa occitanes. Concretament aquest proper dissabte dia 9 es farà un taller de borrèies a càrrec de Rafèu Sichel. Si hi esteu interessats afanyeu-vos a apuntar-vos ja que hi ha força gent ja interessada i les places són limitades. El taller, que s'iniciarà a quarts de 5 i acabarà a quarts de 8 del vespre, es farà a l'Hotel d'Entitats de Berga i té un cost de 10€.



I tot i que, de moment, no tenim imatges de la Burns session que vam fer a la llibreria 4cantons de Berga el dia 26 de gener, i que, com sempre, va anar molt bé, sí que tenim imatges de la posterior sesssió de ball que vam fer a l'Hotel d'Entitats.


Tot i que en un principi vam dir que la sessió bàsicament estaria dedicada a danses escoceses i irlandeses, al final allà hi va haver de tot. I el que sí que hi va haver és una bona afluència de gent, no sabem si pel ganxo del programa o bé perquè per primera vegada fèiem la sessió en dissabte.


Bé, sigui com sigui tothom en va gaudir.


I ara la propera serà el 22 de febrer i molt probablement la farem a Prats ja que aquests mesos que vénen no tenim la sala reservada l'últim divendres de mes  ens haurem de buscar la vida en algun altre lloc. Ja us avisarem amb certesa d'on ho farem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada