dijous, 28 de febrer del 2019

Carnaval a La Pobla

Ja el tenim aquí! 
Avui, Dijous Llarder (o Dijous Gras), és l'avantsala del Carnaval. Vinguin greixos pels descosits que la Quaresma ja ens posarà a ratlla! I si l'hivern ha estat poc blanc no patiu, que a La Pobla de Lillet posarem la blancor amb una bona guerra de farina.


Des del col·lectiu Brama, que és qui organitza la festa, ens han convidat per a què aquest proper dissabte amenitzem el sopar després de la rua, el Ball del Moliner i la guerra de farina. És a dir, cap a les 9 del vespre
Apa, doncs, animeu-vos, traieu el cap pel carnaval de La pobla i veniu a ballar una estona amb nosaltres! Us assegurem que la Masurca de Carnestoltes no faltarà!

I aquest passat divendres vam ser a Prats per fer el ball de final de mes. Els nostres fidels seguidors ens havien preparat una bona rebuda abans del ball, amb un esplèndid sopar a "El Caminet".


Després, a la sala polivalent que té l'ajuntament, vam fer ballar grans i xics amb tota mena de músiques d'aquí i d'allà. Es notava que la majoria són folkies de pedra picada ja que no calia presentar gaire les danses i només acabar-ne una ja es delien per la següent. 


Nosaltres, tot i els problemes amb el so, ens en vam sortir prou bé tot i que sovint ens convé una mica més d'"atenció escènica".


Aquí teniu algunes fotos de la vesprada:

 

I per acabar recordar que aquesta setmana en Jordi Cuixart, al final de la seva declaració, ha fet esment del poema d'Apel·les Mestres La Cançó dels Invadits o més coneguda com No passareu. Aquí el teniu:


I aquí ens teniu a nosaltres fa justament tres anys!



No passareu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada