dimarts, 23 de febrer del 2016

Barn dance, Burns' music, Memòria

Som a punt d'arribar de nou a final de mes i, per tant... sessió a La General! En aquesta ocasió no hem pogut lligar res amb cap colla de la comarca i farem una sessió de concert-ball amb aquelles danses que ja tothom coneix i amb aquelles que hem après darrerament i que així podrem repassar. Sempre, però, hi haurà espai per a alguna cosa nova...


Ja ho sabeu. Aquest divendres dia 26 a La General de Berga a partir de les 10 de la nit.

I el passat dia 13 vam fer la ja establerta Burns' Night a la llibreria 4 cantons de Berga. La sessió va ser concorreguda, amb la intervenció d'alumnes i professors d'anglès de l'EOI del Berguedà, amb un power-point que ajudava a seguir les explicacions i els poemes i cançons que es llegien o es cantaven i amb unes galetes carregades de mantega que van ajudar a endolcir l'actuació. També corria algun whisky! Les imatges de la Su i el Pere han permès aquests dos muntatges que el Pere ha fet: un de curtet i un de més llarg. Gaudiu-ne!






Ah! I aquest dissabte dia 27 serem a l'acte d'homenatge a les víctimes del franquisme que es farà a la Sala Casino de Berga on cantarem algunes cançons de la guerra. A les 7 de la tarda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada