dijous, 10 de setembre del 2015

Visca els folkmatges!!!

El cap de setmana passat, com ja vam anunciar, vam ser a Borredà on vam amenitzar la Mostra de Formatges que, des de fa uns anys, organitza el nostre amic Toni Chueca, de Formatges Bauma. Com l'any anterior va ser una gran satisfacció poder tocar aquests dos dies, fent passacarrers dissabte al matí, fent ball a la plaça dissabte a la tarda i tocant entre formatgers i puntaires el diumenge.


Dissabte la jornada no es va animar fins ben entrat el migdia i potser ho va fer el dia, un xic indecís i amb unes temperatures que no acabaven de remuntar. Després de tocar per la plaça vam anar a dinar a Cal Chueca on vam coure uns tastets i unes botifarres negres que vam acompanyar d'una bona amanida.


Després del cafè ja no va quedar gaire temps per fer la tertúlia i vam haver de retornar de nou a la vila. Allà vam engegar el taller-ball amb la participació a la pista de la Susanna i la Cristina que van engrescar els passavolants i els van fer ballar.


Vam anar encadenant balls: sardanes, valsos, cercles, xampanyes, masurques, xotis... D'aquí i d'allà i de més enllà! Tan animats estàvem uns i altres que fins i tots els formatgers van sortir a pista.


Diumenge a migdia, amb un dia radiant, vam començar a tocar de nou. Primer a la plaça on hi havia les puntaires i després a la plaça on hi havia les carpes de les formatgeries. Aquest cop no hi va haver ball però el públic s'ho va passar bé. I nosaltres també.


I encara més si tenim present que, per acabar, vam poder gaudir d'un excel·lent tast de formatges i unes copetes de vi.


Salut i llarga vida a la Mostra de Formatges de Borredà i al seu responsable Toni Chueca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada