dijous, 3 de setembre del 2015

Tornem-hi!!!

Després d'un estiu sense gaire notícies nostres... tornem a la càrrega. I, com l'any passat, inaugurem la temporada amb una triple sessió a Borredà, a la Mostra de Formatges. Dissabte al matí, a partir de les 11, farem passacarrers per la vila. A la tarda, a partir de les 5 o quarts de 6, hi haurà taller de ball a la plaça. I diumenge, al matí, també anirem amenitzant, ara aquí, ara allà, la mostra i la trobada de puntaires. No hi falteu!


D'aquest estiu en ressaltem tres fets amb presència dels músics de la BFT. El 19 de juliol vam amenitzar el dinar que la gent de "Treballem Junts per Borredà - Poble Actiu" va organitzar per consolidar el bon ambient de treball que hi ha hagut en les passades eleccions. Com sempre que anem a Borredà ens van tractar molt bé i va ser molt agradable tocar a l'ombreta després de dinar.


El dissabte 1 d'agost vam tocar al parc dels Gronxadors de Vilada dins dels actes del 2n Festival d'Estiu que organitzà l'AMPA de l'escola Serra de Picamill. Va ser després de sopar 
I el dia següent van ser al refugi Lluís Estasen de Saldes on es va organitzar el IV Berenar Musical.


En aquesta gravació de la televisió de Berguedà podeu veure la nostra actuació i la dels balladors que es van animar (a partir del minut 27).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada