dimarts, 4 de novembre del 2014

Ja tenim equip!

I no parlem del Barça. Tenim equip de so, que molt ens convenia. Aquest passat dissabte el vam estrenar a La Coma on vam fer la primera de tres actuacions-tallers que ens ha encarregat l'ajuntament. Mireu-nos aquí, talment els reis mags, transportant-lo al local de la piscina. 


A partir de les 5 de la tarda s'hi va reunir una bona colla de gent per ballar i escoltar-nos i, com ja és costum, va ser la Mariagua qui va agafar el paper de mestre de danses i amb unes indicacions precises va fer que un bon grapat de gent s'animés a ballar. No cal dir que els músics també vam estar a l'alçada, satisfets de gaudir d'aquell nou equip i satisfets després d'un bon dinar a Cal Nin.

 
Després de tocar, l'organització (i aquí cal donar les gràcies a la Maria i la Marta) ens van convidar a berenar uns talls de coca i, com podeu veure, no vam dir que no.


I la nit abans havíem celebrat la castanyada a La General. Mentre nosaltres afinàvem, membres de l'ANC eren a la placeta del costat torrant castanyes que, acompanyades de panellets, moniatos i un gotet de moscatell, ens van ajudar a mantenir el ritme durant tota la sessió. Cal dir que vam "estrenar" tres peces noves: un parell de rondós occitans que encadenàvem (Dessus lo pont de Nantas i Amazone), l'Esquerrana (que la Jordina, com sempre, va ensenyar molt bé) i l'escaient El ball de la castanya, una cançó que toquen els Crescendo i que com no sabem com cal ballar-la la vam fer com una xampanya. 


L'assistència, contràriament al que pensàvem, va ser inferior a la d'altres dies però tot i això la nit va ser animada i, en contrapartida, els balladors van gaudir de més espai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada