dimecres, 29 d’octubre del 2014

Castanyada Folk? Sí-Sí!!!

Aquest proper cap de setmana hi haurà doble sessió de ball folk per a celebrar la castanyada. Per començar, divendres al vespre serem, com és costum cada final de mes, a La General però en aquesta ocasió aprofitarem que s'escau que és l'últim dia d'octubre per celebrar la castanyada. Amb el títol de "Folk-li castanya!!" hem preparat una sessió conjuntament amb la gent de l'ANC de Berga, els quals couran castanyes i moniatos a la placeta d'en Miquel Martí i Pol. L'entrada, com sempre, és gratuïta però el pack castanyada (castanyes, moniato, panellets i got de moscatell) té un cost de 5 € que és una col·laboració amb l'ANC. A partir de les 10 del vespre ens hi trobareu. Sí!


I si veniu i encara no en teniu prou podeu seguir amb la ballaruca dissabte a La Coma i la Pedra. Des de l'ajuntament s'organitza un taller de danses tradicionals al local que hi ha al costat de la piscina. Serà la primera de tres sessions que tindran continuïtat els dies 6 de desembre i 3 de gener. El taller començarà a les 5 de la tarda. Sí!


I per acabar dir-vos que la sessió d'aquest diumenge a Cal Rosal amb motiu de la Festa del Bolet va anar força bé. Vam tenir la sort que balladors fidels van animar la vetllada amb les seves giragonses. Aquí els teniu ballant un cercle:


El públic (molts d'ells passavolants que de retorn a casa s'aturaven a Cal Rosal per comprar quatre bolets) es mantingué a una distància prudencial però va seguir amb interès allò que fèiem. Nosaltres, no cal dir-ho, ens ho vam passar la mar de bé. Aquí ens teniu:


Després vam anar a fer un mos al Carrilet, on vam comentar la jugada i les properes actuacions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada