dilluns, 6 d’octubre del 2014

Remullada Berga Bolet

Ho diuen (i és cert), que els bolets volen aigua. Però sens dubte els organitzadors de la Berga Bolet s'haguessin estimat més que l'aigua que va caure la vesprada de dissabte algú se l'hagués estalviat ja que va deslluir l'atapeït programa que hi havia al centre de Berga. I nosaltres també. A les 6 van començar a caure les primeres gotes i podem dir que, amb més o menys intensitat, va anar plovent fins fer-se fosc. Als músics de la BFT, però, res no ens atura i, decidits, vam aprofitar que un parell de carpes situades a la plaça del Forn havien estat recollides per instal·lar-hi l'equip i començar a tocar. 


Alguns seguidors fidels i passavolants que tan aviat omplien la plaça com la deixaven gairebé buida van ser el nostre públic. De ball, ben poc: el terra moll i els paraigües oberts no faciliten la dansa. Això sí, nosaltres vam anar fent i, com si fos un assaig general, vam anar tirant de repertori fins a quarts de 9. 

 
Gairebé sols i amb la pluja persistent vam plegar els instruments i vam cloure la jornada menjant-nos una coca oferta per l'organització. La coca, és clar, de bolets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada