dilluns, 29 de setembre del 2014

En marxa!

Aquest passat divendres vam iniciar les sessions a La General, amb una bona assistència de gent. Vam repassar balls ja ensenyats en les sessions de l'any passat i en vam fer de nous, com són la borrèia de dos temps occitana i el kolo serbi. 


La gent (i nosaltres) sembla que ja en teníem ganes d'iniciar la temporada a La General perquè semblava que ningú no tenia pressa per tornar a casa. No cal dir que ens ho vam passar la mar de bé.

 
Tot i que des de la BFT mirem de tenir sempre alguna persona encarregada d'ensenyar les danses noves o de recordar els passos de les fetes anteriorment, és una satisfacció veure com molt sovint són els mateixos balladors els que prenen la iniciativa d'ensenyar les danses. Així va passar divendres amb el ball de bot, en concret amb jotes i boleros. Moltes gràcies!


I dissabte al vespre vam ser a Fonollet, de festa major. Amb un cert retard vam començar la nostra actuació, un retard en part propiciat per la manca d'un equip de so adequat al que necessitem. Va ser, si més no, el que ens faltava per posar fil a l'agulla de la compra d'un equipet que ens permeti anar amb tranquil·litat per aquest món. L'actuació va anar molt bé malgrat que el públic tenia més ganes d'escoltar que de participar en les danses. 

 
No obstant un grupet de persones van alegrar-nos la vista ballant les danses de grup (cercle, sardana curta, hassapiko...) i alguna de parella (borrèia, xotis, masurca, pasdoble...). Una vetllada agradable, malgrat els problemes de so, que va posar una vegada més de manifest el bon ambient que hi ha entre els músics de la BFT i la cada vegada més seguretat que demostrem en les nostres actuacions. Algú ho ha de dir!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada