diumenge, 7 de setembre del 2014

Tot un luxe!

Ahir i avui hem estat tocant a Borredà amenitzant la Mostra de Formatges Artesans i també la trobada de puntaires que s'ha fet aquest matí. L'activitat ha estat intensa. Dissabte al matí vam fer cercavila i vam anar movent-nos per la plaça i pels carrers que la volten al so de tonades alegres (cercaviles, marxes, pasdobles...).



Un tast de formatges i uns gots de vi oferts per l'organització ens van servir d'aperitiu abans d'anar a dinar a la fonda de la part baixa del poble. Un dinar abundós que va acabar amb cafè a la terrassa i intent de becaina al jardinet que hi a l'altra banda de carretera.



Calia agafar forces per a la sessió de tarda que va consistir en un taller de danses que va ser magistralment conduït per la Mariagua i ballat a la perfecció per una vintena de fidels seguidors i passavolants que s'afegiren a la festa. Les nuvolades van anar creixent i amenaçaven d'arruïnar el concert però sortosament marxaren cap a llevant i permeteren que la vetllada acabés amb normalitat. Una nova tanda de formatges i vi va posar punt i final a la nostra participació de dissabte a la mostra.


Avui diumenge hi havia trobada de puntaires a la placeta i hem repartit les nostres melodies entre aquest espai i la plaça, on hi havia les parades de formatgers i el tendal de l'organització. Un matí esplèndid ha acompanyat la nostra actuació que, com no podia ser d'altra manera, ha acabat amb una altra sessió de tast de formatges.


Des de la BFT volem felicitar l'organització de la mostra, especialment la seva "alma  mater" Toni Chueca, tant per haver pensat en nosaltres per animar la mostra com per l'exquisit tracte que ens ha dispensat. És per això que considerem que ha estat tot un luxe actuar aquests dies a Borredà.


I això que dèiem de l'"alma mater" (que en llatí vol dir la "mare que alimenta") ho diem en tots els sentits. Mireu, sinó, aquesta foto!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada