dilluns, 21 d’abril del 2014

Marató d'actuacions

Aquest proper cap de setmana prepareu-vos de valent si voleu seguir el ritme dels músics de la BFT. D'entrada el divendres dia 25 us esperem, com ja és un costum, a La General. En aquesta ocasió no tenim artista convidat però els membres dansaires de l'entitat us ensenyaran alguna que altra dansa nova i podrem gaudir ballant d'aquells ritmes que ja coneixem i que són uns clàssics en les festes folk. Com sempre serà a les 10 del vespre.


Després d'aquests estiraments ja estareu en condicions de ballar amb plenitud de forma en l'actuació que farem el dia següent, dissabte, a la plaça de Sant Joan de Berga amb motiu de l'acte de la CUP per dir SÍ al referèndum, SÍ a la independència i SÍ als Països Catalans. Durant tota la tarda es faran actes però l'actuació de la BFT serà a les 7.


I si encara no n'heu tingut prou, diumenge, dia 27, farem una petita actuació dins dels actes que es faran al Xalet dels Rasos amb motiu de la seva reobertura després d'una intensa remodelació. L'hora exacta la desconeixem però serà a mig matí, cap allà les 11 o les 12.

Tot això per anar-nos preparant de cara a la trobada folk del dissabte 3 de maig a Berga i de la que en parlarem en la propera entrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada