dimarts, 5 de març del 2024

Febrer de tallers

Malgrat no haver fet cap entrada al bloc aquest passat mes de febrer els músics de la BFT hem seguit fent coses i assajant per oferir-ne de noves properament. D'entre tot el que fem el que ens plau més, i ho hem dit força vegades, és acostar la música i la dansa a les escoles. I això és el que vam fer els dies 19 i 21 de febrer dins dels actes de la Setmana Cultural que va organitzar l'Escola de Música i Arts del Lluçanès.


A petició de la seva direcció vam fer uns tallers de dansa, el dia 19 a Prats i el dia 21 a Sant Feliu Sasserra. No cal dir que vam aprofitar per presentar els instruments que tocàvem i, evidentment, el que va centrar més curiositat va ser la viola de roda d'en Josep.


 Els tallers van anar molt bé, amb moltes ganes de ballar i d'aprendre. El Patatuf, una bolangera, una sardana curta, una xampanya... Tot molt animat, com podeu veure en les imatges!


Aquí ens teniu a Prats:

I aquí a Sant Feliu Sasserra:

I vam acabar el mes amb la sessió habitual de ball folk a l'Hotel d'Entitats de Berga que vam fer el divendres dia 23 amb una bona presència de balladors i balladores. I de músics! Sembla que darrerament faltem poc!


Ara ja fins a finals del mes d'abril no farem ball a l'Hotel d'Entitats però no patiu que si voleu ballar trobarem altres espais per poder-ho fer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada