dimecres, 31 de gener del 2024

Inici amb empenta!

Divendres passat 26 de gener vam fer la primera sessió de ball d'aquest 2024 a l'Hotel d'Entitats de Berga i cal dir que va ser una sessió engrescadora. D'una banda els músics de la BFT vam omplir com mai l'escenari i només ens en va faltar un per fer la dotzena! Aquí ens teniu:

D'una altra banda la sala es va omplir i vam veure força cares noves. Hi va haver un molt bon ambient i moltes ganes de ballar. Potser el fet de ser molts a l'escenari va fer que el so no fos ajustat de la manera més adient (a dalt es pot dir que no ens sentíem) però sigui com sigui balladors i balladores no es van queixar. Com ja vam dir vam aprofitar el "descans" d'actuacions del mes de gener per preparar tonades noves i divendres les vam fer per primera vegada en públic.

I com que de moment durant aquest mes de febrer tampoc se'ns gira gaire feina aprofitarem per polir-les, per repassar temes que fa temps que no toquem i per preparar-ne de noves, entre elles noves cançons del llibre de l'Hereu Mill com aquesta La vella de París:

 

Ah! I seguim treballant en el recull de cançons de la Rossa de Bulner, a veure si el podem presentar aquest 2024!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada