dilluns, 23 de maig del 2022

Lliri d'aigua

Aquest passat divendres 20 de maig vam ser a Puig-reig en la presentació del llibre Lliri d'aigua. Poesies i cançons populars, un llibre que reuneix una mostra de la poesia i de les cançons populars del Berguedà. 

 

El recull ha estat coordinat per en Quirze Grifell i ha estat publicat per L'Albí i tiba cançons de reculls anteriors com són els del Calic, de la Rossa de Bulner, de l'Artur Blasco, d'Amades... però també inclou cançons inèdites recollides per particulars, goigs, cançons de la Societat Coral Unió Berguedana i poesies amb referències a les festes tradicionals.

En la presentació intervingueren alguns dels membres del Grup de Viver: Climent Forner, Montserrat Butxaca, Jaume Huch i Quirze Grifell, qui feu la presentació del llibre. Climent Forner i Jaume Huch llegiren algunes de les poesies que apareixen al llibre.


 Per acabar l'acte la BFT va cantar la cançó Lliri d'aigua que dóna títol al volum i algunes de les cançons recollides per Joan Tomàs a l'Hereu Mill i que ja formen part del nostre repertori.


 

La vetllada acabà amb una fotografia de conjunt de versaires i músics!


 I no cal dir que també amb un merescut sopar!

Divendres vinent ja és el darrer de mes i, reprenent el costum, tornarem a ser a l'Hotel d'Entitats de Berga on farem ball folk a partir de les 10 del vespre. Us hi esperem! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada