divendres, 3 de desembre del 2021

Marató d'actuacions!

Fa uns dies vam escriure que aquesta tardor tenim la directa posada i no parem de tocar i fer col·laboracions aquí i allà. Després de l'acte d'homenatge a l'Hereu Mill i a Joan Tomàs la BFT ha seguit portant la música popular allà on ha convingut. D'entrada el divendres 19 de novembre vam col·laborar amb els actes que al voltant de la salut mental es feien a Berga amb motiu de la Marató de TV3. Tot sigui dit ni l'hora, les 9 del vespre, ni l'espai, els baixos de l'escola de música, pronosticaven una gran afluència de gent. La nit gèlida no era tampoc la millor acompanyant per a gaudir de música a l'aire lliure. I malgrat la bona intenció de l'organització de col·locar una paradeta mòbil d'entrepans l'absència de gent fou evident. Durant bona part de l'actuació hi havia més gent dalt de l'escenari que  baix, on algú immortalitzà el fet.


Això sí, tant la imatge que us oferim com la música que sonà destaquen/destacaren per la gran qualitat ;-)




El fet important, però, és que la sessió de divendres ens serví de bon assaig per a l'actuació en la Festa Major de Lluçà de dissabte dia 20. Allà, vora un bon foc, una colla d'acordionistes preparà l'ambient abans de sopar un excel·lent xai criat al poble i, cruspit el xai, ens col·locarem a l'interior de l'Estudi per amenitzar el ball que, com podeu veure, tingués una gran presència de balladors i balladores de totes les edats.



Des de la BFT vam quedar molt contents de la vetllada i prenem en ferm la paraula del senyor batlle que l'any vinent hi tornarem!


 

I visca el xai!


Ah! I aquest proper dissabte dia 4 de desembre (congelat!) serem a la Firafaia de Sant Julià de Cerdanyola, un clàssic ja per a la BFT. A partir de les 6 de la tarda! Us hi esperem amb moltes ganes de ballar!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada