divendres, 24 de desembre del 2021

Bon Nadal!

I arribem gairebé a la Nit de Nadal!! Com sempre per aquestes dates la BFT surt al carrer per ambientar les festes. Ahir al vespre l'actuació va venir condicionada per actuacions posteriors d'altres grups on hi participaven membres de la nostra colla i, per aquest motiu, va ser més curta que les d'altres anys. Tampoc, i vist que la situació de nou es presenta complicada, vam acabar la ronda amb l'habitual sopar de Nadal. Esperem que l'any nou ens porti allò que ja fa temps que desitgem: poder tocar arreu, veient-nos les cares i compartir àpats i trobades!


De moment aguantarem com hem fet fins ara!

 


I ja que ens trobem en l'Any Joan Tomàs us volem felicitar les festes amb una nadala que recollí a l'Hereu Mill a la Casa de Caritat l'any 1926, El tunc que tan tunc:

No volem acabar les entrades d'aquest 2021 sense un record per al Toni Pérez, de Puig-reig, una bellíssima persona molt lligada a les entitats del seu poble i a tot el que era la cultura popular i que ens va deixar el passat dimarts dia 21 de desembre. Amb ell vam compartir trobades a Puig-reig i a Fonollet, sempre optimista, incansable treballador, sempre amb un somriure. Un exemple per a tots i totes. Sempre en el record.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada