divendres, 15 d’octubre del 2021

Tornem-hi!!!

Si la darrera entrada (de l'agost del 2020!!!) deia que mai havia passat tant de temps entre dues notícies en aquest bloc era perquè crèiem que la "normalitat" s'imposaria de nou. No va ser així i hem tingut un període de temps més llarg del volgut que ha interferit en les nostres activitats normals. Bé, sigui com sigui, ja fa uns quants dies i setmanes i fins i tot mesos que recuperem l'activitat i caldrà fer-ho visible. 

El que encara no havíem recuperat és el costum de deixar-ne constància en aquest bloc. Doncs bé, avui hi tornem. Ja repassarem quan puguem tot allò que hem fet durant aquest període però ara com ara farem esment de les activitats més immediates, que no són poques. D'entrada, aquest proper dissabte al matí serem a la Fira Mediterrània de Manresa per presentar els dos volums on hem recollit les Danses Tradicionals del Berguedà. Serà a 2/4 d'1 a la plaça Porxada. Després dinarem a Berga, al Casal Panxo, on animarem la sobretaula amb motiu de l'aniversari del Casal. 

I de cara a la setmana vinent reserveu-vos la tarda del dissabte 23 perquè presentarem el 2n volum del llibre de danses del Berguedà al parc del Lledó de Berga. Serà una presentació que esperem sigui concorreguda perquè hi participaran un gran nombre d'esbarts i grups que ballaran algunes de les danses que apareixen als llibres i que seran interpretades per la BFT.


Us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada