dimarts, 6 de febrer del 2018

Dijous Llarder, botifarra menjaré! Dijous Gras, botifarra menjaràs!

Vinga, que s'acosten aires de Carnaval i ja ens agradarà veure com uns i altres llueixen pitram i cuixes enguany que sa Majestat ve d'hora i trobarà aquesta neu a tocar i aquest fred que convida a moltes coses però no pas a estar-se al carrer. Però com que nosaltres, de moment, aguantem ens afegirem a la festa (això sempre!) posant música al tret de sortida amb una ballaruga folk aquest proper dijous, a les 8 del vespre, a la plaça del Forn de Berga.


Entre nosaltres i el foc on els veïns del carrer de la Pietat couran unes bones botifarres per celebrar el Dijous Llarder de ben segur que us fem passar el fred! Ah! I, evidentment, us tocarem la masurca de Carnestoltes! Aquí la teniu!


I també de fred en vam patir l'altre dia, diumenge passat, quan vam col·laborar amb l'Associació Contra el Càncer a la plaça de Sant Joan de Berga. 


Tot i ploure vam desenfundar les eines i, sota el tendal de Cal Negre, vam anar tocant i tocant. I ho vam fer de grat perquè les 10 o 12 dones que hi havia a la parada no paraven de ballar: que si valsets, que si sardanes, que si xampanyes, que si borrèies, que si cercles... No haguéssim dit mai que en tan poc espai es pogués fer tanta festa! 



De veritat que vam estar molt contents de tocar allà. Malgrat el fred!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada