dimecres, 31 de gener del 2018

Vermut Folk

Seguim! Després d'un cap de setmana una mica intens tornem a esmolar els dits per tocar aquest proper diumenge dia 4, a les 12 del migdia, a la plaça de Sant Joan de Berga. L'actuació és una col·laboració que fa la BFT amb l'Associació contra el Càncer de Berga i hi haurà un taller de danses per als més atrevits (que serà tothom, esperem) i un bon vermut per a refer-nos entre dansa i dansa (agrairem a l'organització que ens reservi alguna cosa ;-)).


I del que va passar el cap de setmana dir-vos, a mode de resum, que la sessió de divendres va comptar amb una bona presència de gent i que es va ensenyar a ballar el hornpipe en grup i es van recordar d'altres danses típiques de les trobades que es fan a latituds més elevades: Virginia reel, cercles, valsets...


La sessió va ser certament calorosa i els balladors van poder "ambientar-se" una mica amb la degustació de vi calent i de galetes escoceses. Ara entenem el per què d'aquelles cuixotes que tenen escocesos i escoceses!




I dissabte la sessió dedicada a Robert Burns que es va fer a la llibreria 4Cantons va ser un èxit i la gent va omplir la llibreria.






Com sempre es van llegir poemes i es van cantar les seves cançons. Alumnes i professorat de l'EOI Berguedà també hi van col·laborar i van contextualitzar la festa. L'any vinent hi tornarem!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada