diumenge, 31 de desembre del 2017

Bon any 2018!!

Ja hi som! Hem tornat a aconseguir aguantar un any més! I ja en són uns quants! Des de les primeres incursions als aniversaris de l'Ate, les sessions a La Guita, passant pels xigrons del Placeta i fins l'actualitat no és fàcil mantenir una continuïtat i cal dir que la BFT, de moment, ho està aconseguint amb nota. I nota afinada!! És cert que hi ha temporades més bones que altres però l'esperit d'anar millorant i ampliant repertori i arribar arreu de la comarca i de recollir tonades i balls i fer tallers per donar a conèixer la música i els balls tradicionals (d'aquí i d'arreu), tot això persisteix encara en la tasca que fa la BFT com a entitat. Podríem fer molt més, ho sabem, però de moment arribem fins on arribem i ja és molt, com dèiem, tenir una continuïtat.

Aquest any 2017 l'hem completat amb tot un seguit de col·laboracions amb entitats berguedanes. El dia 2 de desembre vam ser a la presentació del calendari del Taller Coloma que es va fer al Pavelló de Suècia i vam amenitzar el piscolabis final. El dia següent vam ser a la tercera edició del mercat d'artesania "Som Traçuts" que organitza la Residència Sant Bernabé de Berga i vam tocar una estoneta a l'hora de l'aperitiu.

Després ja vam entrar en la campanya electoral del 155 que va acabar amb les eleccions del dia 21. Va ser qüestió de tocar altres tecles aquells dies. El 22, però, ja vam tornar a l'atac i vam alegrar (esperem-ho!) les festes a la gent gran del Casal Cívic de Berga. També ho van fer les corals (de l'EMMB i del Casal) abans que nosaltres. I un cop acabada la sessió vam sortir a tocar quatre nadales pel carrer Major, un carrer desèrtic ja a les 8 del vespre. I després vam anar a sopar, que ben merescut ho teníem!

I cal dir que de tot això hi deu haver fotos en un lloc o altre però jo no les tinc i, per tant, no les puc penjar. Sí que en tinc algunes de les primeres actuacions que vam fer quan estàvem ja una mica consolidats. Va ser al Castell de Cabrera el febrer del 2013, dins d'una església força freda i després d'un sopar una mica frugal. Aquí van!





Ja ho veieu. Estem igual que estàvem. Bé, físicament. Hem millorat molt en l'aspecte musical. I pel que fa al país ningú hagués dit aquell 2013 que hauríem arribat on hem arribat i que una majoria decidiria un 1 d'Octubre fer d'aquest país una república independent i que hi hauria la salvatge repressió que hi va haver i que el president i alguns consellers estarien a l'exili i que hi hauria presos polítics i que...

... i que tinguem un any 2018 ple d'alegries i ple de música.

Bon folk de falç!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada