diumenge, 13 de desembre del 2015

Bravo Lizandra! Bravissimo balladores i balladors!

Tot i que aquest passat dissabte els actes a Berga eren nombrosos un bon nombre de persones (cap a una quarantena) ens vam trobar a la plaça del Forn per gaudir del taller que en Pep Lizandra ens va oferir, un taller centrat bàsicament en allò que ell va anomenar "mixers", és a dir, aquelles danses en les que balladors i balladores van canviant de parella. És el que sovint ballem com a cercle circassià però en Pep hi va afegir algunes figures que molts de nosaltres no fèiem. La cadena del Lucky Seven va ser, potser, l'element que més maldecaps va donar a alguns balladors, que no sabien cap on agafar-la.


No cal dir que el fred que feia a quarts de 6 quan vam començar ens el vam fer passar aviat i la gent va anar deixant als bancs de la plaça les peces que feien nosa. La sessió va comptar també amb una introducció a la masurca que molts vam agrair.


Cap a les 9 del vespre vam plegar, després que alguns dels músics de la BFT toquessin quatre peces per arrodonir la festa. Una festa-taller que va posar de manifest que hi ha públic per al folk a Berga i que més n'hi haurà en el futur! I ara, a preparar nous tallers i noves tocades, que ja tenim material per a les properes ballades, si ho recordem!


I recordeu que el proper divendres dia 18, a les 7, serem a la biblioteca de Gironella amb la gent dels clubs de lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada