dijous, 24 de desembre del 2015

Bon Nadal! I Bon Any 2016!

Ja tornem a ser al solstici d'hivern i ja tornen els focs anunciant nova vida, celebrant que el dia creix i que això engegarà un nou cicle. Des de la BFT volem també renovar el foc que, amb alegria, hem mantingut encès aquests darrers anys en pro de la cultura popular a la nostra comarca i mirar d'ampliar-lo fent despertar l'interès per aquestes formes d'expressió popular. Què bonic, oi?


És a dir, que estem molt contents del que fem i que tenim ganes de seguir endavant amb noves propostes que ja coneixereu. De moment hem acabat l'any amb unes actuacions a la Biblioteca de Gironella en el marc de la trobada nadalenca "Amics de la Biblioteca" i a la Residència Sant Bernabé de Berga dins de la fira "Som traçuts". A la Biblioteca de Gironella vam tocar el dia 18, en un acte on hi participaven gent dels diferents clubs de lectura i on hi va haver una lectura d'un fragment del "Poema de Nadal" de Josep Maria de Sagarra a càrrec del rapsode Ton Vilà


Els músics de la BFT vam tocar abans i al final de l'acte i vam fer uns preliminars nadalencs amb torró i cava.


El diumenge 20 vam tocar en el mercat "Som traçuts" que organitzava la Residència Sant Bernabé de Berga i en el qual hi havia una mostra i venda de productes artesanals que fan els mateixos residents en els tallers que diàriament es fan al centre. El dia no acompanyava gaire i l'actuació es va fer a l'interior.


En tots dos llocs hem estat molt ben rebuts, tant per part dels oients com per part dels organitzadors.

I res més. Probablement aquesta serà la darrera entrada d'aquest any, tot i que tenim previst sortir algun dia pels carrers de Berga. Volem, per tant, aprofitar-la per desitjar-vos a totes i a tots que passeu unes bones festes i que l'any 2016 s'ompli d'alegries i de folk.


la Berguedana de Folklore Total
us desitja un Bon Nadal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada