dimarts, 29 d’agost del 2017

Sense notícies però... seguim fent!

Malgrat la manca d'entrades de tots aquests mesos la BFT ha anat fent feina i es pot dir que no ha parat. Algun dia trobarem el temps suficient per explicar-ho i deixar-ne constància. Avui, però, fem un petit recull de les darreres actuacions que hem fet: Gósol i Montclar.


A Gósol hi vam anar el dia 29 de juliol amb motiu de la Festa dels Càtars. No vam donar "cosses" (les prefereixen enllaunades) però vam fer ballar als més agosarats entre parades d'aire medieval.


Abans, però, la Neus i en Josep ja havien escalfat motors acompanyant la xerrada de Sergi Grau "Els càtars i Gósol". Aquí els teniu en plena acció:


Després, ja a la plaça, els Acordionistes del Pedraforca ens van preparar el terreny i començàrem el nostre repertori: sardanes curtes, xotis, cercles, música dels Balcans... No cal dir que en homenatge als "bons homes" vam tocar alguna borrèia.



Ja de fosc es va iniciar la pujada amb torxes al castell. Vam acompanyar el seguici fins que el camí va deixar apte per a uns músics amb ganes de teca. Des de la part de baix vam veure com les torxes s'anaven enfilant mentre nosaltres iniciàvem una retirada merescuda després d'unes hores d'anar tocant. L'esperança, però, d'un bon tec es va fondre quan vam arribar al lloc de sopar. Les restes d'un típic sopar de colònies se'ns feren presents: truita de patates i pa amb tomàquet (encara sort que vam trobar una barra perduda i uns tomàquets!).


I de postres unes pomes i un púding...


Hi hagué, però, qui en tingué prou amb unes quantes olives. Amb pinyol, és clar!


Ja hi estem acostumats. Lluny queden aquells dinars a La Coma o a La Selva de Mar... De totes maneres el millor de tot sempre és la satisfacció de passar una estona plegats i fent allò que ens agrada. Aquí ens teniu:



I el diumenge 6 d'agost vam actuar a Montclar dins dels actes de la Festa Major.


Jo no hi era però pel que expliquen la cosa va anar una mica millor i el sopar va ser més agraït. Aquí en teniu una foto:


I bé, després d'uns merescuts dies de descans tornem a l'atac amb ball a la Festa Major de La Rodonella. Serà aquest proper dissabte dia 2 de setembre, a les 7 de la tarda. Apa, animeu-vos i comenceu la temporada ballant a la plaça!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada