dijous, 19 de gener del 2017

Dansa antiga a Berga

Dissabte passat vam poder gaudir d'un excel·lent taller de dansa antiga a Berga. De la mà (dels peus, més aviat) de l'Anna Romaní i amb l'agradable acompanyament musical d'en Marc Riera, tots dos de la companyia Xuriach, una vintena de dansaires vam conèixer alemandes, branles i pavanes i vam conèixer les beceroles de com ballar-les.


L'Anna Romaní va fer unes explicacions molt interessants i va demostrar-nos com uns passos ben senzills poden arribar a complicar-se i amb els seus moviments va deixar clar el domini que té del cos. Per la seva part en Marc Riera va acompanyar en tot moment les danses amb el flabiol i el tamborí i, al seu temps, va demostrar que és un gran sonador. 


Nosaltres... vam fer el que vam poder però en vam sortir convençuts que tornarem a fer nous tallers amb ells en el futur. A les gallardes!!!

I aquest dissabte us recordem als que sou socis de la BFT (els qui no ho sou no us preocupeu, hi ha altres llocs on es pot trobar la felicitat), doncs us recordem que fem l'agradable Assemblea General. A les 5 de la tarda al local social de l'Hospital Vell de Berga.

I per acabar dir-vos que la propera sessió a La General serà el divendres 27 de gener i que en aquesta ocasió el taller estarà dedicat a La Bolangera de Berga, peça oblidada fins a dia d'avui i que des de la BFT volem mirar d'incorporar al repertori folk. Ja ho sabeu, com sempre serà a partir de les 10 del vespre. Sopats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada