dimarts, 6 de setembre del 2016

Farewell Feargal!

Aquest passat dijous vam fer una petita celebració de comiat ja que el percussionista de la BFT, en Feargal, marxa amb la família a Hongria per un parell d'anys. En Feargal ha format part de la BFT des dels seus inicis, fa moooolt de temps d'això, i ha estat una persona amb un gran interès per la música tradicional i amb magnífiques idees que, molt sovint, no han trobat prou suport per a què poguessin tirar endavant. Ja ho farem! 


Des d'un punt de vista musical la seva presència sempre ha aportat seguretat al conjunt, marcant amb precisió el ritme i donant aquelles notes de color que aporten els percussionistes de vàlua. Com a company, una persona excel·lent. Com celebrarem ara la Burns' Night? Qui cantarà "Viva la Quinta Brigada"? I no ens oblidem de la Cristina que sempre que ha pogut ha estat a la plaça ballant i col·laborant en l'ensenyament de les danses. Només ens resta desitjar-los una bona estada i que retornin amb el sarró ple de nous ritmes i les cames lleugeres per ballar-los!


I recordeu que aquest cap de setmana de l'11 de setembre ens espera a Berga un gran esdeveniment ja que serà un dels cinc punts de concentració que ha convocat l'ANC i Òmnium. Durant la tarda de dissabte i tot diumenge es faran actes i des de la BFT ens hem encarregat d'organitzar la zona folk a la plaça del Forn. Aquí ho teniu.


Ja ho sabeu, doncs. Una gran Diada folk a Berga.

1 comentari: