dissabte, 1 de febrer del 2014

Comença la festa!

Ahir divendres van començar les sessions de ball folk mensuals que la Berguedana de Folklore Total s'ha proposat tirar endavant aquest any. Una gran animació (amb l'assistència de més de 60 persones), uns balls dirigits amb gran coneixement de la matèria per en Pep Lizandra i una molt bona organització per part de la gent de La General van fer de la nit d'ahir una nit per recordar i que ens anima a tirar endavant el projecte.


El vals, la masurca, el xotis, la sardana curta, el contrapàs, la xampanya, el cercle, el pasdoble... i altres danses de grup o de parella van ser ballades animadament per gent de tota edat i d'arreu (de Berga, de Gironella, de Manresa, de Vallcebre, de Puig-reig ...) que van assistir a aquesta primera sessió i que en alguna ocasió van fer petita la sala. En Pep Lizandra també va fer gala de bon acordionista i interpretà al final algunes peces del seu repertori acompanyat pels membres de la BFT.


Al final del ball, des de la BFT es va convidar els presents a col·laborar amb les activitats de l'entitat i a fer-se'n socis  (a partir de la mòdica quantitat de 10€ anuals).

La propera sessió de ball folk a La General es farà el divendres 28 de febrer. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada